06-47019230 info@gertpol.nl

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?

Een dakkapel zonder torenhoge kosten

Kiezen voor extra ruimte en licht in uw huis. Met een dakkapel investeert u op meerdere manieren in uw woning. Laat u de dakkapel plaatsen door Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren, dan kunt u er zeker van zijn dat deze probleemloos geplaatst wordt. De kosten kunnen nogal variƫren. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van de dakkapel en het materiaal waaruit deze is vervaardigd. Zo is er kunststof, hout of polyester.

Vermeerder de waarde van uw woning met een dakkapel

Verander uw donkere rommelzolder in een lichte slaapkamer of werkkamer. U vergroot uw huis zonder een grote ingrijpende verbouwing te doen. Sommige dakkapellen zijn namelijk zo makkelijk plaatsbaar, dat ze binnen een dag al klaar zijn voor uw eigen afwerking binnen. Zonder torenhoge kosten vermeerdert u tegelijk de waarde van uw woning. Extra loopruimte verhoogt namelijk de taxatiewaarde van uw huis.

Dakkapellen met of zonder vergunning

Een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel is niet altijd nodig. Dit is afhankelijk van het type van de dakkapel. Bijvoorbeeld door het plaatsen van de dakkapel op de achtergevel, is een vergunning niet altijd noodzakelijk. Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren kan u vakkundig adviseren over het wel of niet aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel op uw woning. Ook is het verstandig, dat u bij uw eigen gemeente informeert naar de richtlijnen.

Plaatsing van dakkapel door de echte vakman

Wij hebben een jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen. Omdat het gaat om werkzaamheden aan uw dak is het belangrijk dat u het plaatsen van de dakkapel aan de echte vakman overlaat. U wilt lekkage en andere ongemakken door het werken aan uw dak uiteraard voorkomen. Daarbij kunnen wij u adviseren welk materiaal voor uw woning de juiste oplossing is. Gaat u voor onderhoudsvrij, of juist voor een nostalgisch houten aanbouw?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Wij hebben in de loop der tijden al heel veel mooie dakkapellen mogen plaatsen en doen het altijd weer met plezier. Wilt u meer weten over de kosten en de mogelijkheden van een dakkapel op uw woning? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren. Wij komen graag bij u langs en voorzien u van een duidelijke offerte met bijbehorend vakkundig advies.

 

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?