06-47019230 info@gertpol.nl

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?

Inbouwkast volledig op maat

Inbouwkasten zijn volledig op maat te maken. Helemaal naar de wens van de gebruiker. Denk eens aan al die ruimte om bijvoorbeeld uw kleding overzichtelijk op te bergen. Alles snel en makkelijk bij de hand en nooit meer ruimtegebrek. Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren maakt elke kast voor u op maat. Met vakkundig timmerwerk kunnen wij elke soort kast voor u inbouwen. Of het nu om grote of kleine ruimtes gaat.

Inbouwkasten voor elke ruimte

Je kunt groot of klein wonen, een schuin of hoog plafond hebben. Voor elke soort ruimte is het mogelijk om de door uw gewenste inbouwkast te maken. U kunt uw eigen ontwerp maken of deze kant en klaar bij een kastenwinkel bestellen. Wij bouwen hem altijd op de mooist afgewerkte wijze voor u in. Dat is het voordeel van het inschakelen van een ervaren timmerbedrijf, u krijgt altijd gegarandeerd maatwerk.

De variabele kosten van een inbouwkast

De kosten van het bouwen van een inbouwkast variëren uiteraard. Misschien heeft u een kant en klare kast aangeschaft, die wij alleen nog hoeven te plaatsen. Of misschien wilt u een eigen ontwerp door ons op maat laten maken en inbouwen. Alles is mogelijk. Vaak zitten de kosten van de kast in de hoeveelheid schuifdeuren en het overige materiaal. Wilt u meer informatie over de kosten? Neem dan  gerust contact met ons op, wij geven u graag een vrijblijvende offerte.

Vele mogelijkheden voor indeling

Als timmerbedrijf hebben wij al vele inbouwkasten afgeleverd, in alle soorten en maten. Er zijn legio mogelijkheden niet alleen in de indeling, maar ook in de afwerking van de deuren. Misschien wilt u een spiegelwand of een deur die bij de rest van uw slaapkamer of woonkamer past. De mogelijkheden zijn legio en we laten u graag zien wat er allemaal kan. Want niet alleen uw kleding past in een inbouwkast. In principe kunt u al uw spullen in een inbouwkast opbergen.

Wij meten en bouwen in

Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren heeft eer van zijn werk als het aankomt, op het op maat maken van een mooie inbouwkast. Het is een blikvanger in uw interieur en zorgt voor rust en een opgeruimd overzicht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een inbouwkast? Bel of neem contact op en wij komen graag bij u langs. Wij meten in en zorgen voor een prachtige kast op maat

 

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?