06-47019230 info@gertpol.nl

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?

Specialist in verbouwing en renovatie

Wilt u uw badkamer verbouwen of uw huis? Misschien is uw woning aan een grondige renovatie toe. Dan gaat u niet zomaar over een nacht ijs. Zulke projecten luisteren nauw en wilt u perfect opgeleverd hebben. Als timmerbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verbouwing en renoveren van panden, zowel binnen als buiten. Omdat u woont of werkt in uw pand, kijkt u er dagelijks tegenaan. Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren, zorgt daarom voor uitstekend maatwerk.

Advies in kostenbesparing en subsidies

Omdat een verbouwing of renovatie vaak een kostbare zaak is, vinden wij het belangrijk om de kosten zo inzichtelijk mogelijk te maken. Wij hanteren heldere prijzen en willen nare verrassingen achteraf liever voorkomen. Als ervaren klusbedrijf weten wij precies waar u subsidies kunt aanvragen voor een energiebesparende verbouwing. Daarbij werken wij graag kostenbesparend. Wilt u advies hierover dan helpen wij u daar graag mee.

Voor grote en kleine renovaties

Renovatiewerkzaamheden kunnen op grote en kleine projecten van toepassing zijn. Zo kan uw badkamer verouderd zijn, of wilt u uw trap laten renoveren. Voor deze grote en kleinere klussen zijn wij u graag van dienst. In alle gevallen nemen wij de wensen met u door en zorgen voor een vrijblijvende offerte met een duidelijk stappenplan. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Verbouwing en renovatie zonder veel overlast

Hoe dan ook is verbouwen en renoveren een ingrijpende gebeurtenis in uw huis. Als specialist met jarenlange ervaring in verbouwing en renovatie, weten wij dit als geen ander. Daarom streven wij altijd naar een zo kort mogelijke tijd om de werkzaamheden uit te voeren. Wij doen ons best de overlast te beperken en wij leveren uw pand ook weer zo schoon mogelijk op. Voor ons is het belangrijk dat u er praktisch geen omkijken naar heeft.

Een netwerk van specialisten op elk gebied

U kunt uw verbouwing en renovatie met een gerust hart aan Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren overlaten. Wij zijn verbonden aan een netwerk van specialisten in alle voorkomende werkzaamheden. Om voor u alles zo overzichtelijk mogelijk te houden, krijgt u van ons één offerte en altijd één aanspreekpunt. Wij streven ernaar de lijnen kort te houden en de communicatie met de opdrachtgever helder. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

 

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?