06-47019230 info@gertpol.nl

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?

Strak timmerwerk voor uw ramen, deuren en kozijnen

Altijd verzekerd zijn van betrouwbaar hang- en sluitwerk en degelijke plaatsing van deuren, ramen en kozijnen. Timmer- en klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren is de ervaren vakman om u hiermee van dienst te zijn. Als timmerbedrijf kunnen wij uw deuren, ramen en kozijnen prachtig op maat maken en degelijk afwerken. Mooi en strak timmerwerk dat uw huis direct een stijlvolle aanblik geeft.

Degelijk hang- en sluitwerk voorkomt inbraak

Degelijk hang- en sluitwerk voorkomt dat uw huis een doelwit wordt voor inbrekers. Wanneer uw hang- en sluitwerk goed is aangebracht, zullen dieven uw woning sneller overslaan.  Dit kunt u daarom met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor perfect werkend hang en sluitwerk op al uw deuren en ramen. Of u nu kiest voor extra veiligheid, of degelijk werkende materialen, wij plaatsen alles op vakkundige wijze.

Uw hang- en sluitwerk geplaatst door erkende vakman

Uw hang- en sluitwerk laten plaatsen door een erkend vakman, verzekert u van extra veiligheid. Bovendien weten wij als geen ander hoe wij kunnen zorgen voor extra veiligheid op uw deuren en ramen. Wij dienen u graag van kundig advies voor het vervangen van uw sloten en scharnieren. Daarbij werken wij met kwalitatief hoog materiaal. Maar uiteraard kunnen wij tegemoetkomen aan elk budget.

Tochtvrije, nieuwe kozijnen voor extra comfort

Wilt u uw ramen, deuren of kozijnen laten vervangen? Bel dan Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren. Niets is zo vervelend als tochtige en verrotte kozijnen. Door uw kozijnen tijdig te vervangen en goed te onderhouden, zorgt u ervoor dat de warmte in uw woning blijft en niet naar buiten vliegt. U wilt toch ook besparen op uw energiekosten? Er zijn vele toepassingen om ervoor te zorgen dat uw huis warm en comfortabel aanvoelt.

Snel ter plaatse voor vervanging van sloten

Wilt u meer weten of advies inwinnen over het plaatsen of vervangen van uw ramen, deuren, kozijnen of hang- en sluitwerk? Neem dan contact op met Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren. Wij komen graag bij u langs. Wij lopen de verschillende plaatsen in uw huis met u door en kijken wat voor u de beste oplossing is. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Een ongelukje gehad en wilt u snel uw sloten laten vervangen? Neem direct contact op, wij komen zo snel mogelijk om te helpen.

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?