06-47019230 info@gertpol.nl

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Gert Pol Timmer & Klusbedrijf

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?

Jarenlange ervaring met keuken montage

Er is bijna niets zo leuk als het krijgen van een nieuwe keuken. Het verfraait uw huis aanzienlijk en voorziet u weer van alle moderne gemakken. Met veel zorg heeft u een mooie keuken uitgezocht, maar nu moet u deze keuken laten plaatsen. Daarvoor belt u Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol in omgeving Hoogezand, Assen en Haren. Wij hebben jarenlange ervaring met keuken montage en maken uw nieuwe keuken het middelpunt van uw huis.

Gedegen vakkennis van alle soorten keukens

Keukens plaatsen is een vak apart. Er zijn veel zaken die daarbij komen kijken. Zo als het leggen van leidingen en het monteren van kasten. De onderdelen van nieuwe keuken sluiten nooit precies hetzelfde aan als de onderdelen van de oude. Of misschien wilt u de keuken wel op een geheel nieuwe plaats in uw huis gemonteerd hebben. Als ervaren vakman, kunt u deze klus het beste aan ons overlaten. Wij begrijpen precies hoe elke keuken in elkaar zit.

Alle werkzaamheden secuur afgeleverd

Uw nieuwe keuken heeft bij aanschaf al een hoop geld gekost. Daarom wilt u dat het plaatsen ervan degelijk gebeurd. Behalve het leggen van de leidingen is er tegelwerk en timmerwerk. Daarbij is ook de afwerking een onderdeel dat heel secuur moet gebeuren. Dit alles is het veiligst in de handen van een echte vakman. Timmer- en Klusbedrijf Gert Pol haalt grote eer uit het plaatsen van uw nieuwe keuken.

Keukenmontage zonder verrassingen

Geen enkele keuken is hetzelfde. Daarom is het laten plaatsen van uw keuken door een echte vakman erg belangrijk. Het monteren van kasten en leidingen luistert vaak tot op de millimeter nauw. Vervelende verrassingen wilt u niet. Per slot van rekening wilt u veilig in uw keuken kunnen werken en eten. Daarom werken wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen, die hart hebben voor uw keuken.

Ook voor inmeten en advies

Voor advies en inmeten van uw nieuwe keuken zijn wij u eveneens graag van dienst. Wij komen bij u langs en overleggen met u wat uw wensen zijn. Wij meten desgewenst alles voor u in. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste keuken voor de juiste ruimte aanschaft. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen van onze keukenmontage? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Uw klus laten verzorgen van start tot oplevering ?